Brynäs IF

705158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2209242

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi gnäller mot när det drevas mot Brynäs men reflekterar inte över när vi själva hakar upp oss på Erika när det inte ens finns några konkreta rykten kring henne som sportchef. Hon har väl ens aldrig uttryckt ett konkret intresse för rollen utan istället för rollen som sportdirektör och jobba med mer övergripande processer och helheten på sportsidan. Rykten som jag hört utifrån vad som sagts när hon deltagit på distriktsmöten under våren är att planen är att hon ska ansvara för ett helhetsgrepp på juniorsidan. Sen om det blir så i slutändan har jag ingen aning om men det tycker i alla fall jag känns intressant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Retse: Som sagt, en sansad diskussion där en del tycker att Grahm är ett intressant namn för rollen, medan andra inte tyckte det.

Jag tycker däremot Brynäs ska vara jävligt rädda om Grahm, i rätt roll kan hon bli en tung "spelare" för oss. Hon är tuff, funkar bra i media och verkar ha huvudet på skaft.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Retse: Jag tycker inte det är nån som hakat upp sig. Folk föreslår olika alternativ till sportchef och för fram olika argument för och emot. Det är inte som när medierna drivar och öser på med massa argumenterade texter där alla tycker precis likadant.

Att bli involverad på juniorsidan låter som ett bra steg, särskilt om hon lägger ner spelarkarriären. Att vara sportchef för dam är nog inte en heltidsroll än. Hon är en stor och utvecklingsbar resurs som Brynäs bör behålla.
Kommentera