Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2209561

Sv: A propósito de nada
ellis: Färjestad är verkligen duktiga på att få tillbaka hemvändare. Inte för att det är NHL-kaliber på spelarna de får in, men det är spelare som med lätthet hade kunnat få bra kontrakt i Ryssland och/eller Schweiz. Färjestads målvaktssida är ett frågetecken för mig men annars ser det ut som en guldkandidat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bäst betalda spelarna (bästa spelarna oftast) behöver inte alltid betyda framgång.
I Nhl slutspelet nu är det bara 1 spelare kvar bland dom 17 bäst betalda. (Price, Montreal).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: De ger ju upp fort som fan, Järnkrok, Lindblom, Larsson, Markström säkert fler fick inte spela som ordinarie i NHL direkt, Färjestadarna som stuckit över har ju kommit hem lika fort bara för att de får lira AHL en halv säsong, Wikstrand kom inte ens till träningarna
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Se där, en till som lite utan individuell underbyggnad siar om deras storhet. Bortsett från din bedömning så håller jag med om att man slås av lockropen som på så bred front verkar gå hem. Spelarna måste få bra betalt. Annars ser jag inte attraktionen i att spela för den föreningen. Brynäs måste kunna få hem några av sina utflugna snart, tycker man. Många har ju spelat runt 10-15 år utomlands vid det här laget.
Kommentera