Brynäs IF

576681 inlägg · 7789 ämnen

Inlägg #2211675

Sv: A propósito de nada
Peja: Enligt BomBom så finns det pengar för att värva det vi behöver, att han då vill behålla Andersén utesluter således inte att han även vill ha in offensiv kraft på backsidan.
Pågår nog lite av ett räv- och rackarspel mellan parterna där Andersén vill se hur långt Brynäs är beredda att gå för att behålla honom.
Har dessutom en känsla av att Andersén är mkt rotad i Gävle och Brynäs, nåt som jag tror avgör frågan om var han hamnar till sist.
Spelmässigt tror jag dessutom att Manners filosofi med ett smartare och lite mer defensivt grundtänk i första rummet, gör att Anderséns spelsätt kommer mer till sin rätt än vad det gjorde under PA.
BomBom skulle knappast förorda en förlängning om Andersèn nu vore så usel som det påstås av en del härinne.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är säkert trevligt att ha en kille som Andersén i laget, men han har tyvärr visat med all oönskvärd tydlighet att han inte längre håller SHL-klass. Hur man än vrider och vänder på det, så skulle en förlängning med Andersén innebära att man inte kontrakterar någon annan back. Och jag ser mycket hellre att man värvar någon annan spelartyp till hans plats.

Tycker ärligt talat det är helt ofattbart om man överhuvudtaget överväger saken, alltså att förlänga hans kontrakt.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker definitivt att Andersén och Brynäs bör gå skilda vägar. Vi kan inte fortsätta förlänga med alla om vi vill bli bättre. Man tog inte chansen att få in nån ny istället för Sallinen, gör inte (enligt mig) det misstaget även på backsidan.

När fan ska vi börja ställa riktiga krav på spelartruppen? Plats 10, 11, 12, 13 duger inte.
+3
Kommentera