Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2211913

Sv: A propósito de nada
Huss: Enligt uppgift verkar BKB inte ge sig så lätt. Det verkar bli en maktkamp. Den hade kunnat undvikas om befintlig styrelse hade satt laget (Brynäs) före jaget (sin egen fåfängliga övertygelse om sin egen förträfflighet). Det kommer tyvärr sannolikt att bli mycket sämre innan det blir bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: Tveksamt om VB verkligen har öronen mot rälsen. Om man väljer mellan två relativt likvärdiga produkter så är det ofta leverantörens trovärdighet som gäller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Ganska tragiskt på många sätt att inte hela styrelsen tog sitt ansvar. Finns respektabla namn i valberedningens förslag, men om medlemmarna inte känner något förtroende för dom som återstår så blir det uppförsbacke direkt.

Det mest tragiska att det blir så mycket ego över allting, Spåls som tjatar om att hennes kompetens behövs osv, vad var den kompetensen under hennes år i styrelsen? Det här är inte personer som inte bryr om Brynäs, de är karriärister som är ute efter makt och titlar.

Nu blir det maktkamp på årsmötet istället för en enad förening som direkt tar tag i ekonomin, sportsliga frågor, rekryteringar och återbygga förtroende bland medlemmar och sponsorer.
Kommentera