Brynäs IF

578743 inlägg · 7796 ämnen

Inlägg #2211925

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Saxat från GD:

"Magnus Kangas, som tidigare satt i Brynäs styrelse, vill inte ge sig in och recensera de olika namnen som valberedningen nu föreslagit.

– Men två saker slår mig. Majoriteten är en ny styrelse och det gläder mig. Sen är det intressant att det finns många likheter i de erfarenheter och kompetenser som vårt förslag också har."

Hoppas isf att Kangas tar sitt förnuft tillfånga och avstår från att lägga grunden till en ev maktkamp när han ändå verkar hyggligt nöjd med valberedningens förslag på namn.
Ännu nöjdare borde han bli när det enligt honom själv finns många likheter i erfarenheter och kompetenser mellan valberedningens och BKB:s förslag.
Mao läge för Kangas att lägga ner så att vi slipper risken för en segsliten maktkamp och att få se en stjärnkock och en random nätsofftyckare i styrelsen...
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Din konsekventa inställning att ledarskapet alltid har rätt skulle göra sig fint i en enpartistat. Nu lever vi gudskelov i en demokrati där det finns möjligheter att rösta bort de som inte skött sig. Detta gäller även inom föreningsverksamheten.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har inte varit inne här på HS mycket dom senaste 10 åren men en sak är sig lik. Huge har fortfarande ingen koll på läget.
+14
Kommentera