Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212367

Sv: A propósito de nada
Retse: Det som förvånar mig lite med fokuset på att hela organisationen ska dra åt samma håll är att många pratar om Brynäs som om det vore ett storföretag. I själva verket är Brynäs ett litet företag, organisationen består av ett 20-tal heltidsanställda, restaurangfolket inkluderade, ett heltidsanställt herrlag samt ett deltidsanställt damlag. Det borde inte vara så svårt att få en organisation på 20-talet människor att dra åt samma håll, särskilt inte med tanke på att många har lämnat.

Det är sportchefen och tränarteamets jobb att få laget att dra åt samma håll. Om du har problem med samma spelare år efter år byter du självklart ut dom. Inte heller det verkar särskilt problematiskt att få till på sikt, det verkar inte vara så svårt för andra föreningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ska vi inte enas om att lägga ned herrlaget. Vi kan i stället satsa på omvärldsförbättring i form av workshops i arenan på Sätraåsen. Damlagets publiksnitt på 100 personer per match kan säkert betala kalaset. Om tjejerna slipper konkurrensen från herrlaget kanske de dessutom kan höja publiksnittet.
Kommentera