Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212371

Sv: A propósito de nada
Axle San: Varför tycker du det? Min uppfattning är att föreningen är på väg åt helt fel håll. Brynäs har blivit en tummelplats för personer som driver egna agendor i frågor som är viktiga för dem privat. Snart jobbar man med allt utom elitishockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Brynäs jobba inte snart med allt utom ishockeyDet som inte är ishockey kan man säga är "En Bra Start" och det ligger ju väldigt i tiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Vi kan väl börja med att konstatera att föreningen har haft fel kurs under en väldigt lång tid och att vi denna vår nådde ett lågvattenmärke som inte bara är ett lågvattenmärke för klubben utan även för klubbidrott i landet.
Det signalerar för det flesta att kraftiga förändringar måste göras och att det finns en kultur i klubben som måste utmanas och förändras. Det borde det inte råda någon tvekan om.
Jag skulle enkelt kunna peka på ett antal saker som inte känns bra, där klubben inte hängt med i den förändring som skett i samhället sen klubbens storhetstid. Samma typ av problem finns hela vägen ut till oss supportrar där vi i ytterkanterna lite för ofta visar upp beteenden som får andra att må illa.

I en klubb som fungerar ska man naturligtvis stolt kunna säga.

- Brynäs är mitt lag. Det har det alltid varit!

Som det är nu så skäms man över det mesta inklusive hur vissa "supportrar" beter sig.
Kommentera