Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212467

Sv: A propósito de nada
Huss: Jo, det varierar naturligtvis hur mycket tid man lägger på sitt arbete även som VD. …Men Kangas ska tillträda en ny VD-tjänst den 15 juli och vill i princip samtidigt tillträda som ordförande i Brynäs. ”Brynäs kan bättre” har också gått ut med att det krävs ett hårt arbete för att få rätsida på allt som gått snett. Det är en extrem arbetsinsats som krävs av Kangas om han ska klara detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Med risk för att vara provocerande, men det första som den nya klubbledningen måste göra är ju att allokera alla pengar som går till kärnverksamheten (sporten) och prioritera ned allt annat. Jag är helt övertygad om att stämningen på kansliet osv kommer bli mycket bättre om SHL-laget blir bättre och det kommer också ge bättre förutsättningar att jobba med andra frågor utanför isen. Framgång föder framgång. En loser är varken en attraktiv förebild eller sponsorobjekt.

Med det sagt, finns det andra saker som också måste göras, men det psykiska trycket/belastningen på Brynäs personel är ju i allra högsta grad relaterat till herrlagets framgångar. Det tycker jag inte att man ska glömma när man fokuserar på det utanför isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Vi kanske kan hitta nån pensionerad företagsledare.
Kommentera