Brynäs IF

713116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2212986

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Malken:
Intressant gräv!
Du skulle bli lite trovärdigare om du grävde lite bredare när du ändå håller på:

"Hans-Göran har under sin tid som klubbdirektör i föreningen gjort ett fantastiskt jobb, och det är mycket tråkigt att han slutar, säger Jan-Erik Silfverberg, styrelseordförande i Brynäs IF. En av hans stora förtjänster under åren i Brynäs IF är att han satt en ordentlig organisation med mycket kompetenta medarbetare i föreningen. Vi tackar Hans-Göran för hans mycket goda arbete, och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

Hans-Göran Karlsson började som styrelseledamot i Brynäs IF säsongen 05/06. Efter nästan tre år i styrelsen gick han in som tf klubbdirektör under säsongen 07/08 som var en mycket rörig säsong för föreningen med bland annat kvalspel och ett stort negativt resultat. Efter den säsongen tillträdde han sedan som klubbdirektör i juli 2008. Under hans ledning har föreningen utvecklats mycket positivt och Brynäs IF är idag en stabil förening med ett eget kapital som klarar elitlicensen med god marginal. Åren som klubbdirektör har inneburit både ekonomiska stålbad, omorganiseringar likväl som ett fantastiskt 100-årsjubileum, en blomstrande juniorverksamhet och ett SM-guld för A-laget 2012."

Finns plus och minus på alla kandidater.
Det gäller som du säger att välja rätt person till rätt roll, ingen paradgren för Brynäs.

Kämpa på!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigt att det blir rätt nu
Auchinleck:
Fast att gå på vad en annan styrelseledamot säger om en fd kollega - då skulle jag hellre tro på vad prellen i huset med korset säger. Det skulle lika gärna kunna betyda. ”Ja han var här när det var kämpigt, gött att han slutar”.
Men det är ju så viktigt att det blir rätt nu.

Min förhoppningar inför 2021/22
- undvika kval

Mina farhågor
- vet inte vart jag ska börja…. Men efter som vår förening ev ska ledas av en beteendevetare så börjar jag just där. Dålig magkänsla så det står härliga till. oavsett vad nån pk reporter på GD tycker. Helt helt fel. Skulle fbk eller vf göra det? Nä
Som en av våra frekventa, inte alltid så nyanserad, forumdebattörer brukar skriva - Pajasförening 😬
Kommentera