Brynäs IF

578743 inlägg · 7796 ämnen

Inlägg #2213862

Sv: Uppriktigt orolig
Auchinleck: Brynäs behöver en nystart. Inte att gamla styrelseledamöter sitter kvar på ren jävelskap. Dessutom behöver vi inte politiskt korrekta tyckare i diverse sociala ämnen i styrelsen. Brynäs spelar hockey, målet är att underhålla och vinna SM-Guld, ingenting annat. Jag ber om ursäkt men vi ska inte vinna popularitetstävlingar i diverse obskyra tidskrifter eller skvallerblaskor typ AB och Expressen.
Tillbaka till kärnan, hockey i högsta serien med målet att vinna SM-Guld. Varken mer eller mindre.

Än en gång, inte politiskt korrekt men enligt mig sanningen. Brynäs uppgift är att spela hockey, det är det som har gjort oss till en av Sveriges mest berömda, älskade och omtalade föreningar.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppriktigt orolig
#33: Ett inte helt osannolikt scenario är att BKB tar hem de lediga styrelseposterna + ordförande. Hur bra kommer styrelsearbetet funka med 2 gamla styrelsemedlemmar?
Kommentera

Sv: Uppriktigt orolig
#33: Jag har inget emot att Brynäs jobbar med barn och ungdomar, men det som man måste begripa är att alla sidoverksamheter bara har ett existensberättigande på grund av elithockeyverksamheten. Om SHL-laget går under kommer den att ta med sig resten av föreningen. Nu måste man självklart prioritera kärnverksamheten (SHL-laget) och fixa till det, därefter kan man styra upp sidoverksamheterna.

Att hela styrelsen borde avgå bör vara helt uppenbart för alla neutrala. Allt förtroende är förbrukat.
+14
Kommentera