Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214571

Sv: A propósito de nada
lultiger: Jag tänker inte nämna något namn, men med BKB kommer det eventuellt in en person i föreningen som har en historik att inte dra jämt med folk.
En historik att köra sitt eget race, få folk runt och kring sig att säga upp sig milt förklarat.
Folk sitter och kastar ut sig om Inge, bla bla bla. Utan att verka det minsta insatt i något.
Finns nog ingen i det här distriktet som sett så mycket hockey och kan så mycket hockey som Inge, att inte utnyttja hans kontaktnät , vilket han erbjudit sig för Brynäs till ett självkostnadspris istortsett. Det är idioti.
Nån här skriver att det är nått i stil med gammalt tänk med han.
Sitter på så mycket info om hur vissa personer styrt och ställt i Brynäs fram till för något år sedan, personer som inte klarar av att en frisk fläkt kommer med tankar och ideer som inte kommer från dom själva.
"En gammal gubbe ska inte komma och tala om för mig" ungefär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Inge´s kompetens tvivlar jag inte en sekund på, bara sättet Brynäs borde använda hans kompetens precis som du skriver. Rätt person i styrelsen borde veta att tillvarata även Inge´s kompetens, dock inte Dackell och PJ bara. Dom tycker jag redan visat sin oförmåga. Vad avser personen i BKB-styrelsen i fråga som inte drar jämt med sin personal är det bara att kolla hur det ser ut i Brynäs idag. Så mycket sämre än nu borde det inte kunna bli och här litar jag på att medlemmarna bakom BKB vet vad dom föreslår och har en långsiktig tanke bakom, även med honom i båten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: och samma person hade dåligt ledarskap i Söderhamns kommun. Där han fick sluta direkt och lyfta lön tills kontraktet gick ut (kostade kommunen 500000) Kommunen tycke alltså att det var värt att lägga 500000 på att få bort honom och då är det något fundamentalt fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Må så vara. Men en svala gör ingen sommar. Det är på tok för mycket människor som inte ska vara i närheten av Brynäs om vi inte ska gå i graven. Brynäskanbättre är iallafall det minst dåliga alternativet vi har att välja på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Det organisatoriska med kansliet är en sak, vilka som ska ta de sportsliga besluten en annan.

Inge, Dackell med flera är säkert jättkompetenta hockeymänniskor som vill Brynäs bästa, men föreningen har redan provat den vägen under x antal år.

Jag förstår faktiskt inte varför det är så känsligt och kontroversiellt i en del läger att ta bort makten från dessa informella beslutsfattare. Det är rimligt att samma människor inte ska styra det sportsliga bakom kulisserna i år efter år, särskilt inte när det gått dåligt på isen under en längre tid.
Kommentera