Brynäs IF

711097 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214562

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Jag slår också ett slag för BKB då dom på ett helt annat sätt och i handling visar en större öppenhet och vilja till kommunikation innan beslut ska fattas, vilket skulle föra oss ytterligare steg i rätt riktning. Som skrivits innan är alternativet på alla poster inte helt 100, men med en öppen dialog inom ledningen göms i vart fall fattade beslut inte undan och fler involveras i viktiga beslut vilket borde gagna för bättre tagna beslut. Ogenomtänkta och kortsiktiga beslut tagna av Brynäs styrelse är det sista vi behöver nu, vilket tycks vara läget om det g:a gardet får fortsätta. Den enda personen i det gänget jag vill fortsatt ska ha inflytande i Brynäs på ett eller annat sätt är Ove Molin, resten som varit på tapeten senaste tiden har enl. mig inte kapacitet nog eller i vart fall utanför "bäst före datum" och borde lämna över sina poster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lultiger: Jag tänker inte nämna något namn, men med BKB kommer det eventuellt in en person i föreningen som har en historik att inte dra jämt med folk.
En historik att köra sitt eget race, få folk runt och kring sig att säga upp sig milt förklarat.
Folk sitter och kastar ut sig om Inge, bla bla bla. Utan att verka det minsta insatt i något.
Finns nog ingen i det här distriktet som sett så mycket hockey och kan så mycket hockey som Inge, att inte utnyttja hans kontaktnät , vilket han erbjudit sig för Brynäs till ett självkostnadspris istortsett. Det är idioti.
Nån här skriver att det är nått i stil med gammalt tänk med han.
Sitter på så mycket info om hur vissa personer styrt och ställt i Brynäs fram till för något år sedan, personer som inte klarar av att en frisk fläkt kommer med tankar och ideer som inte kommer från dom själva.
"En gammal gubbe ska inte komma och tala om för mig" ungefär.
Kommentera