Brynäs IF

715237 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214630

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Alla får såklart rösta som de vill, men jag hoppas att alla som röstar försöker sätta sig in i kandidaterna innan årsmötet. Engwall kommer säkert supportas av legender som folk i allmänhet gillar, men klasskillnaden mellan honom och Kangas blev ju väldigt tydlig i debatten. Han har dessutom redan hunnit visa synnerlign dåligt omdöme kring sina kommentarer om Alcéns anställning.

Det blir ju väldigt konstigt när kandidaterna pratar om att läckor måste sluta förekomma och att kommunikationen måste bli bättre, samtidigt som den ena kandidaten själv läcker information helt öppet och dessutom inte har någon aning om vad klubben har kommunicerat ut i frågan. Det är så långt ifrån trovärdighet som man kan komma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det blir ju väldigt konstigt när kandidaterna pratar om att läckor måste sluta förekomma och att kommunikationen måste bli bättre, samtidigt som den ena kandidaten själv läcker information helt öppet och dessutom inte har någon aning om vad klubben har kommunicerat ut i frågan. Det är så långt ifrån trovärdighet som man kan komma."

Och det var bara ett i raden av underliga uttalanden från Engwall. Kändes som vartenda svar enbart öppnade upp för fler följdfrågor, dvs icke-svar i sann Campese-anda.

Men största varningsflaggen för mig var ändå uttalandet att herrlaget ska rattas av Alcén (och Busen Lindström). Så monumentalt fel på alla sätt. Har man inte lärt sig någonting.

Mötet med P-J, Molin, Dacke och Engwall måste ha tagit 2 minuter eftersom man tar fram förslag man har i bakfickan. Man kanske skulle kolla lite längre än näsan räcker. Lärde man sig inget när tioårsplanen skulle verkställas av Dacke, Sundlöv och Sundkvist. Tydligen inte. Här gäller inte bästa kandidat utan första bästa kandidat.

Sen att man ens har ett möte med Dacke efter hans totala haveri som sportdirektör är skrämmande.

Hoppas verkligen vi ser ett maktskifte senare ikväll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ja ikväll smäller det. Hur det går kan vi bara sia om. Debatten hade enligt mig en tydlig vinnare och det var inte Engwall.
Tyvärr börjar jag helt tappa förtroendet för klubben. När dacke senast tillträdde kändes det som ett "avstamp" i rätt riktning men med facit i hand så går det allt mer utför och frågan är om det går att rädda denna gången?
Att vi klarade oss kvar i SHL var för att killarna på isen tog ut sitt sista och mötte ett än sämre lag. Jag hoppas att MM kan trolla med knäna och nypa en 12e plats och att styrelsen (vilken det än blir) gör jobbet att rensa ut plattfötterna från Brynäs IF och få ordning på ekonomin igen. Jag håller tummar och tår för klubbens skull!
Kommentera