Brynäs IF

713102 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214906

Sv: A propósito de nada
God morgon
Efter gårdagens årsmöte känner jag framtidstro..trots allt. Att anställa Johan Alcén som sportchef dagarna innan ett årsmöte är inte rättvist mot Johan och ytterligare ett bevis på den förra ”ledningens” totala brist på omdöme och sunt förnuft. De trodde att de skulle få sitta kvar, lyckligtvis blev det inte så. Till och med valberedningen insåg till slut att medlemmarna bestämmer, inte två konsulter från huvudstaden. De två som sitter kvar i styrelsen kan inte göra mer skada, förhoppningsvis inser de detta och avgår inför ett extra årsmöte i november.

Nu börjar 100-dagarsprogrammet enligt BKBs hemsida vilket jag ser fram emot. Punkt 1 är att anställa en sportchef, misstänker att den personen kommer att bli Alcéns chef och mentor. Tror inte Boumedienne blir kvar, han bor i USA och har nytt jobb där, han har inte tid med Brynäs längre. Den nya styrelsen har förhoppningsvis några namn redan och kan presentera en ny SC inom någon vecka.

www.brynäskanbättre.se/100days

Jag ser fram emot hösten med tillförsikt och hoppas att Brynäs kan läka och sakta men säkert ge oss supportrar något att glädjas åt. Mitt förslag är att vi gräver ner våra stridsyxor och ger den nya styrelsen tid och stöd inför deras stora uppgift. Fel kommer att begås men riktningen tror jag på.

Glad sommar kära vänner
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: Ja det ska bli intressant att följa kommande 100 dagar. Tyvärr har jag inte alls en bra känsla. Kangas var det givna valet som ordförande, resten inte alls. Jag utgår från att vi har en ny ordförande att ta ställning till nästa år.
Men nu är det som det är och det är bara att hoppas att det blir bra för nya styrelsen.
Sen kommer nog arbetsmiljön bli så illa tvungen att åka upp på prion. Känslan är att en 66A ligger och lurar runt hörnet från Unionen.
Kommentera