Brynäs IF

705104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215051

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror Kangas är sugen på att det ska komma ut, framförallt för att skapa lite förståelse för vilka förutsättningar man ärvt. Känner stort stort förakt mot P-J som förstört stora delar av denna klubb. För nånstans är det han som är ansvarig för alla dessa hjärndöda beslut. Må du aldrig aldrig ha med Brynäs att göra igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen "Tror Kangas är sugen på att det ska komma ut, framförallt för att skapa lite förståelse för vilka förutsättningar man ärvt. Känner stort stort förakt mot P-J som förstört stora delar av denna klubb. För nånstans är det han som är ansvarig för alla dessa hjärndöda beslut. Må du aldrig aldrig ha med Brynäs att göra igen."

Ja det fattas bara att det enda de nya styrelsen ska göra är att sitta och gnälla över vad den gamla har gjort!
Det går inte bara att sitta och skylla på omständigheterna för då lär handen för lr senare peka på våran nya ordförande som var med och anställde MC.

Sen var PJ vald av oss medlemmar så vi har haft det vi förtjänat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Vill inte vara så men... Tror inte PJ vill BIF illa. Om han har bristfällig kompetens för att sköta jobbet får du kanske rikta föraktet mot de som tillsatt honom till denna position.
Kommentera