Brynäs IF

714051 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215093

Sv: A propósito de nada
mk: ... Men du måste väl ändå se det vansinniga med att en styrelse anställer en någon på en nyckelpost samma dag som årsmötet - där alla visste att de kunde bli bortröstade - och det lika vansinniga med att personen faktiskt accepterar jobbet under dessa omständigheter? Hade du accepterat rollen om du varit i Alcéns kläder, anta att du får ett motsvarande erbjudande inom din bransch under liknande omständigheter?

Kan mycket väl förstå varför Alcén accepterade jobbet, men han är absolut inget offer i sammanhanget. Han är en vuxen människa som visste vad han gjorde och vilka konsekvenserna av årsmötet kunde bli.

Har svårt att erinra mig en styrelse som agerat på liknande vis. Den bästa liknelsen är antagligen politiker som är på väg att förlora val och ger sina vänner topposter sista dagen på kontoret - är det rimligt att det nya styret accepterar dom då?

Jag är ingen jurist men har läst flera som menar att anställningen borde ogiltigförklaras på grund av omständigheterna. Utan att kunna lagarna tycker jag att PJ är inne på väldigt grumligt vatten här rent moraliskt. Utöver den uppenbara olämpligheten att anställa Alcén sista dagen på posten kan man verkligen ifrågasätta hur urvalsprocessen har sett ut, hur kommunikationen har varit (informellt möte med Sven Engwall etc) och så vidare. Allt kring det här stinker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: När skrev Abris att han var klar som SC?

Det är ju då som beslutet togs. Inte igår.
Nu måste ni lugna Er lite.

Alcén får ett jobberbjudande som Sanny L tyckte va bra i vintras.
Han anser säkert att han är lämpad till den rollen som han är tänkt som. 30% i början.

Sen ogiltigförklara anställningen.

Ja vill Brynäs verkligen framstå som idioter så gör man det....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Anställdes han verkligen samma dag som årsmötet eller var det bara så att nyheten släpptes då? Tycker det florerat rykten om att allt redan varit påskrivet och klart ett tag.
Kommentera