Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215215

Sv: A propósito de nada
Peja:

Du tycker det är en värdig behandling av Alcén att offentligt inkompetensförklara honom och få honom att framstå som en komplett odugling? Jag antar att det kommer främja framtida rekryteringar till Brynäs? Jag vet inte hur det är där du jobbar. Men om en kollega blir dåligt/orättvist behandlad. Då står kollegorna bakom den som blir dåligt behandlad. Så jag antar att du hoppas att Alcén varit en synnerligen illa omtyckt lagkamrat. Så att spelartruppen tar det med en klackspark att Alcén görs till offentligt åtlöje.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger:

"Ingen som inkompetensförklarar Alcén".

Nej inlägg som att han typ passar bäst längst ut på avbytarbänken med en dumstrut på huvudet. Eller att han ska sättas vid ett skrivbord i källaren för att (underförstått) mobbas bort från föreningen, om han skulle ha fräckheten att vilja jobba för Brynäs.

Med mera med mera.

Lite offentlig vuxenmobbing här på forumet.
Där det muntert märks ett "hö hö" när någon kommit på någon fyndig elakhet.

Ja, ja.
Supportrar är också representanter för hur en förening uppfattas.

Alcéns "brott" är alltså att han accepterat en roll inom Brynäs.
Så därför får han "skylla sig själv".

Om drevet mot Alcén eskalerar.
Då kommer säkert de som vill jobba för Brynäs köa i långa rader.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Det är väl ingen som inkompetensförklar Alcén? Vi är några som säger att han inte har haft möjlighetet att skaffa sig de erfarenheter som krävs innan man blir sportchef i SHL. Det är ju hard fact och inte någon slags förolämpning.

Märkligt att du är orolig över vad spelartruppen skulle tycka. Spelare och tränare får ju sparken till höger och vänster inom deras bransch...? Så jag tror inte det vore så känsligt för dom att göra om Alcéns roll en aning, om det nu var meningen att han ska sportchefa SHL-laget.

Och som sagt, jag menar att man borde tillsätta en utredning. Varför drar du automatiskt slutsatsen att det per automatik betyder att Alcén skulle få sparken? Tror du att en utredning skulle visa på oegentligheter eller?
Kommentera