Brynäs IF

710687 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2216005

Sv: Silly
Peja:
Nu är det sällan klubbarna som "läcker" angående rykten. Det är oftast agenterna som "läcker" om vilka klubbar som är intresserade i syfte att trissa upp löner m.m.
Sen, oavsett om det är tyst eller inte så är det oroväckande att samtliga andra lag presenterar nyförvärv av olik nivåer av klass medan Brynäs inte levererar ett skit på ren Svenska!

Sen är det ju inte så konstigt att det inte är någon i Brynäs som "läcker" finns ju knappt några anställda och ännu färre som lär veta vilken arbetsuppgift de har i föreningen 😂😂🤣
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly
Jockster : Det kan finnas olika personer som läcker. Kan vara agent. Kan vara spelare. Kan vara klubbar. Kan vara andra. Men det är ett bra tecken att det inte läcker kring Brynäs. Särskilt eftersom Brynäs har haft stora problem med läckor de senaste åren.

Brynäs kommer antagligen bara värva en målvakt och en back till. Den omständigheten som kan ändra på den saken vore om Patrik Berglunds kontrakt bryts. Det är ju särskilda omständigheter kring Berglund och det finns flera tänkbara scenarion där någon av parterna väljer att avbryta samarbetet, men utgångspunkten är ju att han blir kvar.
Kommentera