Brynäs IF

578743 inlägg · 7796 ämnen

Silly

2216338 · » Till forumet


Sv: Silly
Jockster : Dortfarande helt tyst på värvningsfronten. Dock långa artiklar om Dahlborg och dennes förträfflighet. Hoppas att hon är rätt kvinna att leda skutan och förstår att kvalitetsspelare MÅSTE in.
Kommentera

Sv: Silly
Axle San:
Härligt! Rätt inställning, du tar hälften och jag den andra halvan 😊
Nä men skämt å sido så brukar andra klubbar lösa oönskade spelare från deras kontrakt med jämna mellanrum så varför kan inte Brynäs göra samma sak?
Kommentera

Sv: Silly
Jockster : ”Ett gäng kontrakt måste sägas upp för att frigöra pengar till kvalitetsspelare.”

Låter enkelt, det kör vi på, tummen upp!
Kommentera

Sv: Silly
Jockster :
Olesen skall in i top 2 (med Palve?).
Det är möjligt att Eklind kan vara en stridsvagn som röjer vägen för Palve och Olesen. Vi får se lite hur hans anpassning till SHL ser ut.
Men oavsett det vi behöver skicka en signal att vi satsar på utveckling och ta chansen att spela nån av ynglingarna med Rödin-Scott. Levererar man inte då...

Sen är det 3e och 4e som får kötta bäst det går.

Jag hoppas att det kan komma in yngre offensiva spelare under säsongen med sikte på att bygga en ny struktur inför 22/23... så nog finns det möjligheter.
+1
Kommentera

Sv: Silly
Auchinleck:
Brynäs har 3 spelare för top 2 linorna: Palve, Scott och Rödin.
Sallinen och Molin är för 3 e linan.
Berglund och Danielsson vettifan var de ska spela då de inte håller defensiv klass för 3 el 4 linorna.
Kommentera

Sv: Silly
Jockster : 😱
Kommentera

Sv: Silly
Auchinleck:
Nope, njet, nein är svaret på den frågan!!
Kommentera

Sv: Silly
Jockster :
En av de mer intressanta frågorna nu är vem som tar över kontrakten för PA/Stråhle/Campese. Där rullar det ut pengar varje månad utan nån som helst nytta för Brynäs.
Nån som står på kö där?
Kommentera

Sv: Silly
Jockster :
Den nyktra sanningen är att både HV och Brynäs hade ett bättre spelarmaterial än vad resultaten visade 19/20. HV fick sota för det. De vann SM i underprestation knappt före Brynäs.

Den våta filten är borta.
Förhoppningsvis även spelet med huvudet under armen.
Men problemen med en felbalanserad trupp kvarstår och det är begränsade möjligheter att justera det 21/22.
Med bra tillskott på de lediga platserna tror jag på en placering 6-7.
Naivt? Kanske. Möjligt. Ja.

Bomboms tränarvärvningar avgör mycket.
+3
Kommentera

Sv: Silly
Jockster : Det kan finnas olika personer som läcker. Kan vara agent. Kan vara spelare. Kan vara klubbar. Kan vara andra. Men det är ett bra tecken att det inte läcker kring Brynäs. Särskilt eftersom Brynäs har haft stora problem med läckor de senaste åren.

Brynäs kommer antagligen bara värva en målvakt och en back till. Den omständigheten som kan ändra på den saken vore om Patrik Berglunds kontrakt bryts. Det är ju särskilda omständigheter kring Berglund och det finns flera tänkbara scenarion där någon av parterna väljer att avbryta samarbetet, men utgångspunkten är ju att han blir kvar.
Kommentera

Sv: Silly
Peja:
Nu är det sällan klubbarna som "läcker" angående rykten. Det är oftast agenterna som "läcker" om vilka klubbar som är intresserade i syfte att trissa upp löner m.m.
Sen, oavsett om det är tyst eller inte så är det oroväckande att samtliga andra lag presenterar nyförvärv av olik nivåer av klass medan Brynäs inte levererar ett skit på ren Svenska!

Sen är det ju inte så konstigt att det inte är någon i Brynäs som "läcker" finns ju knappt några anställda och ännu färre som lär veta vilken arbetsuppgift de har i föreningen 😂😂🤣
+2
Kommentera

Sv: Silly
Jockster : Det är ett bra tecken att det inte finns rykten om spelare in. Det betyder att föreningen inte läcker.

I teorin kan andra klubbar ta över kontrakt, men i verkligheten är spelarna som man vill se Brynäs bli av med extremt överbetalda, de var överbetalda redan innan corona och kontrakten är ännu högre i relation till marknadsvärdet nu. Men självklart borde Brynäs försöka bli av med spelare som tillför nada.
Kommentera

Sv: Silly
KulaShaker:
Absolut inte men det handlar om hur de löser situationen. Kontrakt kan tas över av andra klubbar osv.
Kommentera

Sv: Silly
Jockster : Att säga upp kontrakt innebär inte per automatik att det frigörs pengar.
+3
Kommentera

Sv: Silly
Auchinleck:
Den som lever får se, men det gick ju sisådär med han Sund som spelade VM.
Sen spelar det ingen roll om det kommer 2 världsbackar och en målis som ligger på 95% över säsongen för vilka skall göra målen? En trött Danielsson eller Berglund?
Rödin och Scott är kvalitet men resten är 3 - 4 linespelare.
Ett gäng kontrakt måste sägas upp för att frigöra pengar till kvalitetsspelare. Inte för att vinna guld utan för att undvika negativt kval igen. Det är den bistra sanningen
+1
Kommentera

Sv: Silly
Jockster :
Tyckte mig se i blaskan idag att BomBom har ett kontrakt att fullfölja tom juli 2021. Med hans grymma kontakter och rykte landar det snart 1 grym målis och 2 offensiva backar från Columbus organisation. Han är ju deras Scoutingdirektör nu.
Kommentera

Silly
Finns det ett enda rykte om någon spelare av någorlunda kvalitet som möjligtvis/kanske/eventuellt är på väg till Brynäs?
Föga troligt då det säkert måste klargöras vem i föreningen som faktiskt är den som skall ta tag i värvningarna!
Är det Alcén, Grahm, Bom bom eller någon annan som skall lösa det?
När det väl är utklarat framåt Jul så kommer de vanliga flosklerna "vi har inte bråttom utan det måste kännas rätt" osv osv osv

Örebro landar en bra värvning idag!
Brynäs har värvat överlägset sämst med 3 ytterst svaga/tveksamma spelare av HA klass.
Kommer att blir en lååång säsong med max 10 vinster för absolut INGEN tränare kan göra underverk med den befintliga truppen
+3
Kommentera

2216338 · »