Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218120

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det kanske är en kuggfråga för dig. Tänkte mest på att du skrev "Rutinerat lag där många yngre spelare blir ett år bättre", då hade det varit rimligt att kunna peka på unga spelare med utvecklingspotential. Det är väldigt enkelt att inse att äldre spelare som Danielsson, P.Berglund med flera kommer bli ett år sämre, desto mindre givet att massa unga blir tillräckligt bra för att tillföra något. Fjärdekedjan kan mycket väl bestå av äldre spelare även kommande säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag jämförde ju med förra säsongens lag och inte med andra lag och andra lags talanger har jag ganska dålig koll på.

Utvecklingspotential i Brynäs har spelare som Tom Hedberg, Alexander Ljungkrantz, Oskar Kvist, Noel Gunler och Oscar Birgersson.

Visst är det troligt att precis som du skriver äldre spelare som Danielsson och P.Berglund bli sämre men jag tror att Danielsson kan ta ett större ansvar defensivt om han ställer upp på det helhjärtat, jag ser möjligheter där.
Sen finns ju fin möjlighet att äldre spelare som Scott, Rödin Molin, Björk, Sallinen, Ölund (ganska ung fortfarande), Pettersson, Viktor Andren för att nämna några faktiskt gör en bättre säsong och Palve har vi från start nu också.
Kommentera