Brynäs IF

714843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2222400

Sv: A propósito de nada
Huge: Det som oroar är att vi som nämnts tidigare tappat två av våra 4 bästa målskyttar sedan förra säsongen, dessutom hade vi ju inte ens någon vass målskytt då utan vi hade PB på 13 kassar, Molin och Danielsson på 11 och Jaedon på 10!
Vi skulle definitivt behöva en kille som gör 20 kassar och en som gör 15 för att det skall kännas bra.

Här står väl hoppet till Att Palve, Scott och Rödin spelar många matcher och kan komma över 15 kassar var (kanske Rödin 20), annars ser jag inte mycket till målskyttar i truppen.
Jo kanske Molin och Danielsson då förstås men där är jag lite tveksam.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller med om Palve, Rödin och Scott. Palve hann väl aldrig riktigt komma in i spelet men producerade ändå klart godkänt. Rödin och Scott missade 44 matcher och där finns ju helt klart en solklar och realistisk potential för att väga upp en stor del av den produktion som måste ersättas för bl.a Desch och PB.
Molin och Danielsson är också hyggligt pålitliga målskyttar tillsammans med Gunler så nog finns det målskyttar i laget.
Förhoppningsvis kommer det nån ersättare för PB, känns i stort sett uteslutet att han kommer att spela i Brynäs även om han juridiskt sett blir helt rentvådd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vem som helst fattar att vi behöver ersätta PB då vi i dagsläget inte vet om och när han eventuellt kommer tillbaks. Antar att han inte kommer spela något mera i Brynäs, min spontana gissning.
Kommentera