Brynäs IF

717252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2223373

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Det var ju det jag skrev att vi har för många spelare för trede/fjärdekedjan. Däremot tycker jag att Mannberg och Pettersson tillför någonting i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
I min värld tillför dom ingenting som våra juniorer inte skulle klara av lika bra om inte bättre.
Har varit så sjukt less på alla tränare senaste 5 åren som envisats med att spela spelare som Mannberg, Alcén, Forslund, Pettersson, Liljewall, Thorell mm mm istället för att ge våra junisar förtroendet.
Hoppas Boom Boom tagit ett snack med Manner och övriga om att Brynäs väg till nya framgångar är att ge Morgondagens Brynäsare chansen. Precis så som den nya styrelsen, Klubbdirektören och ordföranden sagt. Tror även Manner och Pajen är så pass smarta att dom ser det andra tränare inte sett och vad som gynnar Brynäs som lag bäst.
Nu får ju dessutom inte Mannberg och Pettersson knappt spela i BP längre då Manner gett Rödin, Molin och Scott mer istid där. Så för mig blir dom två extremt överflödiga.
När dessutom Birger, Kvist och Ljungkrantz visat upp sig på sånt bra sätt så är svaret rätt enkelt. Satsa på framtiden!

Eklind är även han en mycket konstig värvning. Som både jag och Johan Hedberg tror kommer få svårt i Brynäs. Brynäs är inte rätt för Oscar. Hade Peter och Stråhle varit kvar hade han förmodligen fått chansen rätt högt upp i hierarkin. Men nu kommer förmodligen massa spelare från dagens trupp försvinna till nästa års lagbygge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: De är inte tillräckligt bra för att ta dessa platser som borde vara vigda åt våra juniorer och istället lagt deras löner på att förbättra topplinorna.
Kommentera