Brynäs IF

712160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2226619

Frågetecken för Kangas
Jag tillhör dem som vill se ETT Brynäs och inte falanger som slåss. Och jag gick in som ständig medlem i Brynäs härom dagen för alla tillskott i kassan är förmodligen välkomna. …Och jag vill verkligen att det ska fungera för nya styrelsen.

…Men tyvärr finns det för mig frågetecken kring Kangas. Jag skrev ungefär en tredjedel av frågorna som ställdes till ordförandekandidaterna i GD:s/Arbetarbladets debatt. Engwall klarade inte debatten bra, jag håller med dem som tycker så. …Men Kangas svarade inte alls på frågorna - han gled rutinerat förbi dem. Eftersom jag skrivit många av frågorna blev det väldigt tydligt för mig. Man kan förstås tycka att det är imponerande att komma undan med det men för mig kändes det mindre bra.

…Och Wikegård som General Manager? Johan Alcén har fått mycket kritik i det här forumet och från Kangas för att han inte kan tillräckligt mycket om ekonomi för att sitta i förhandlingar. …Men är Wikegård som tydligen var påtänkt för en roll ”högre upp” bevandrad i ekonomi och förhandlingar? Vore mycket intressant att få veta hur Kangas får ihop sina resonemang!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken:
För att vara en som vill se ETT Brynäs är du väldigt mån om att konsekvent skjuta på samma personer. Du får snart chansen att rösta på ett årsmöte igen.

Bra tänkt ang ständig medlem!
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken: Wikegård är ju egen företagare sedan många år, han driver bland annat gym och har gjort det sedan 2016 så nog har han lite hum om ekonomi och sånt.
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken: Kverulant. Negativa personer och kverulanter måste motas i grind ;-)
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken: Vilka frågor fick du inte svar på? Som jag minns var det många frågor där han ombads att recensera Brynäs dåvarande ledning och det ville han av naturliga skäl inte göra. Han kunde ju heller inte svara på detaljfrågor om föreningens dåvarande status i och med att han inte hade all info som utomstående. Vet dock inte om det var de frågorna du syftar på.
Kommentera