Brynäs IF

582301 inlägg · 7806 ämnen

Inlägg #2226637

Sv: Frågetecken för Kangas
Malken: Debatten är överspelad nu. Det viktiga är vad Kangas gör av sitt ordförandeskap, Fattar inte varför du fortsätta älta debatten? Fanns bara en vinnare där och det var Kangas.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frågetecken för Kangas
Peja: Jag vill inget hellre än att se framåt och dra ett streck över all skit som drabbade Brynäs i våras. Problemet är bara att jag uppfattar att Wikegård var en del av skiten. Jag följer Brynäs intensivt framför allt via C More och jag reagerade långt innan ”Berglund-gate” på hur Niklas Wikegård och Sanny Lindström snackade skit om Brynäs. Jag uppfattar att det byggdes upp ett drev mot Brynäs där allt fler journalister och mediepersonligheter hängde på. Tror det bidrog till den sportsliga kris som sedan följde. Det gjorde ont i min Brynäs-själ.

Jag tycker att Boumedienne på några månader gjort mer för Brynäs än de flesta av oss förmår göra under en livstid. Först räddade han kvar Brynäs i SHL – och nej, jag tror inte att vem som helst klarat det. Sedan rekryterade han Manner, Vehviläinen och Genoway. Jag tycker att alla tre är högst bidragande till att Brynäs ser bättre och stabilare ut än på många år.

Om ni kollat på Wikegårds Instagramkonto kanske ni har sett hur hårt han i våras kritiserade Brynäs och Boumedienne på alla upptänkliga sätt.

Wikegård sade bland annat:

”Vem som har hittat Josef Boumedienne och vem som hittat Nisse Ekman, det går över mitt förstånd. Nisse och Josef har så klart gedigna hockeybakgrunder båda två, det är ingenting att snacka om, men att komma in i det här läget där man aldrig har matchat och coachat ett lag, man har aldrig stått bakom en bänk, man har aldrig varit i den här situationen överhuvudtaget. Jag tvekar inte på hockeykompetensen, jag tvekar på ledarkompetensen.”

Direkt efter att Brynäs klarat SHL-kontraktet gav Boumedienne sin syn på den kritik mot tränarvalet som fanns innan kvalet startade:

” Är det någon som bakgrundscheckat vad jag har för bakgrund? Jag tror inte det. Är det någon som ringt Blue Jackets? Är det någon som ringt Handelshögskolan? Är det någon som ringt Kärpät? Är det någon som ringt Lidingö Hockey?”

Jag hade nästan lyckats förtränga allt detta nu när jag idag fick veta att Wikegård av Kangas m fl erbjudits GM-positionen i Brynäs. För mig är det helt obegripligt och väcker också frågor. En av dessa är om Kangas var en del av drevet.
+15
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Peja: Vissa är dåliga förlorare. De måste lära sig av sina misstag. Vissa lär sig aldrig. ;-)
Kommentera