Brynäs IF

582301 inlägg · 7806 ämnen

Inlägg #2226751

Sv: Frågetecken för Kangas
Otto1: Fast det verkar vi ju typ ha. Var ju en lista på HS över lönekostnader i SHL nyligen. BIF ledde med 103,000,000 SEK. Det ska räcka till en absolut topptrupp plus kunna täcka övrig personal med råge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frågetecken för Kangas
Svensson_62: " BIF ledde med 103,000,000 SEK. Det ska räcka till en absolut topptrupp plus kunna täcka övrig personal med råge."

- Here we go again... Du sätter hela organisationens lönekostnader mot herrlagstruppens kvalitet.... Vojne, vojne.... VOJNE! Det är kansli med marknadsavdelning, det är En bra start etc. Brynäs har en stor organisation. Det ska egentligen inte vara något negativt utan istället öka möjligheterna till större intäkter i sponsring m.m. Dock blir det svettigt att ha en så stor kostym när en global pandemi slår till. Då är det av ondo... Sen hur pandemiåret hanterades med bristande ekonomisk översyn, undermålig personalpolitik, clownerier i media, våldtäktsanklagelser m.m. är en annan historia. Men snälla, sätt inte Brynäs organisations lönekostnader i relation till herrtruppens kvalitet...! Det är för banalt...
+3
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Svensson_62: Ska ju tilläggas att vi gick 23 miljoner back med dom lönekostnaderna oxå..
+1
Kommentera