Brynäs IF

582301 inlägg · 7806 ämnen

Inlägg #2226766

Sv: Frågetecken för Kangas
Svensson_62: " BIF ledde med 103,000,000 SEK. Det ska räcka till en absolut topptrupp plus kunna täcka övrig personal med råge."

- Here we go again... Du sätter hela organisationens lönekostnader mot herrlagstruppens kvalitet.... Vojne, vojne.... VOJNE! Det är kansli med marknadsavdelning, det är En bra start etc. Brynäs har en stor organisation. Det ska egentligen inte vara något negativt utan istället öka möjligheterna till större intäkter i sponsring m.m. Dock blir det svettigt att ha en så stor kostym när en global pandemi slår till. Då är det av ondo... Sen hur pandemiåret hanterades med bristande ekonomisk översyn, undermålig personalpolitik, clownerier i media, våldtäktsanklagelser m.m. är en annan historia. Men snälla, sätt inte Brynäs organisations lönekostnader i relation till herrtruppens kvalitet...! Det är för banalt...
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frågetecken för Kangas
bradberry: Det är inte banalt på något sätt.
Att Brynäs har ett slagkraftigt lag i Shl och inte åker ner till Allsvenskan är nödvändigt för att organisationen ska överleva.
Det är den kostymen som måste skäras ner när man gör en brakförlust som Brynäs har gjort pengarna måste satsas på herrlaget för att inte ännu större nerdragningar ska ske.
Naturligtvis står den hutlösa lönekostnaden och den förstora organisationen i vägen för att den nya sportchefen ska kunna förstärka herrlaget.
Det finns bara en budget och i den ingår både spelare och organisationen och går inte budgeten ihop måste det sparas någonstans och att då anställa en ny GM är ingen bra början en GM som inte har råd att värva för att lönekostnaderna i organisationen är för höga.
Att sedan tidigare sportchefer har gjort ett dåligt jobb och gett vissa mediokra spelare alldeles för höga löner är en sak men det måste den nya sportchefen få chansen att åtgärda med någon värvning.

Det finns bara en kassa och man måste välja vad man ska lägga pengarna på drar inte marknadsavdelning in mera pengar då måste man välja var pengarna ska läggas på spelare eller i övriga organisationen jag vet vad jag väljer och jag väljer inte den övriga organisationen övriga klubbar lyckas få ut bättre resultat för pengarna än Brynäs och detta måste även Brynäs lyckas med.
Kommentera

Sv: Frågetecken för Kangas
Någon som vet om matchtröjan är uppdaterad jämfört med förra säsongens?
Kommentera