*/ ?>

Inlägg #2228723

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: På riktigt, är det inte dags för dig att lägga ner ditt ältande om det här nu? Ganska tydligt att du inte är en riktig Brynäs supporter. Kontraktet har brutits i samförstånd. Googla ett tag så kanske du lär dig vad det betyder.
+19
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "På riktigt, är det inte dags för dig att lägga ner ditt ältande om det här nu?"

Nu har man läst flertalet inlägg om Berglund-gate senaste dygnen, och det är såklart tröttsamt om man inte är intresserad av det.

Ett litet tips, i all välmening, man får INTE slut på en diskussion om 20 olika personer blandar sig i, kommer med nya argument och ber den med avvikande åsikter att "lägga ned".

Det ger mer liv i diskussionen. Vill man ha tyst så ger man fan i att svara. inte svårare än så.

Vill avsluta med att skriva att bara för att 20 personer tycker en sak och EN person tycker något annat så betyder inte det att dom som är 20 har rätt i diskussionen.

Varför diskussionen lever, enligt min mening, beror på att ingen kunnat avskriva bifbiffens argument på ett vettigt sätt ännu.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vänta här nu. Så man är ingen Brynässupporter om man stöttar alla beslut? Åh gud, du är inte bara lite naiv utan ganska rejält.. Ett samförstånd i detta fall innebar att man "enades" om att han lämnar och får full betalning för detta. Det blir ingen ersättningsvärvning.
+3
Kommentera