Brynäs IF

714370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228913

Sv: A propósito de nada
Axle San: "Vem har glömt? Varför tror du det? Pessimismen flödar ju som vanligt, allt är sig likt."

Nja, jag håller inte med. Många skriver att MM är sååå mycket bättre än PA och att spelet ser så mycket bättre ut. PAs start var ok, klart jämnförbar med årets och inbringade alltså exakt samma poäng som vi har nu.

Dessutom hade PA mer problem med skador i inledningen; Scott missade starten och både Rödin och Danielsson missade någon match.

MM har kunnat ställa upp med fullt manskap och har ändå inte kunnat knyta ihop säcken mot Djurgården och torska mot Timrå hemma.

Inte många matcher PA hade tillgång till Scott, Rödin och Bertilsson samtidigt. Iofs en svagare trupp i år och dessutom levererar inte de ledande spelarna. Tyvärr pekar pilarna nedåt. Det kommer att bli en tung säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det tar tid för MM att reparera skadan som PA åstadkom förra året.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Du jämför resultaten med förra säsongen - Men du jämför inte spelet.

Jag minns med fasa hur spelet såg ut redan på försäsongen med PA. Brynäs släppte till skott på ett sätt man aldrig sett förut, och det fortsatte hela säsongen under PA. (60 skott.. never forget)

SÅ jag tycker att du/ni även ska titta på hur Brynäs spelar jämfört med förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Helt enig, vi kan inte dra några växlar alls än. I så fall negativa då man förlorar ganska klart mot Timrå och inte lyckas stå emot mot Djurgården. Det trumfar helt klart en bortavinst mot Frölunda.

Sen tror jag personligen mer på Manners filosofi och tror det passar på detta laget som inte klarar krav utan att se till att tränaren blir sparkad.

Det finns ett orosmoment för mig, det är att han tycker så bra om grapparna att han vill förlänga med dem alla (nästan), för han ser till människan osv. Tänker bara på kontraktskrivningen av Mylläri efter hans tryout, där han säkert kom in bra i gruppen och att det naturliga för Manner är att han vill behålla. En killgissning, men en oro personligen när vi kommer behöva göra den största rensningen genom alla tider efter denna säsong. Är då Manner rätt tränare att ta sådana beslut tillsammans med en fjunig JA? ......
Kommentera