Brynäs IF

715761 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228915

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Helt enig, vi kan inte dra några växlar alls än. I så fall negativa då man förlorar ganska klart mot Timrå och inte lyckas stå emot mot Djurgården. Det trumfar helt klart en bortavinst mot Frölunda.

Sen tror jag personligen mer på Manners filosofi och tror det passar på detta laget som inte klarar krav utan att se till att tränaren blir sparkad.

Det finns ett orosmoment för mig, det är att han tycker så bra om grapparna att han vill förlänga med dem alla (nästan), för han ser till människan osv. Tänker bara på kontraktskrivningen av Mylläri efter hans tryout, där han säkert kom in bra i gruppen och att det naturliga för Manner är att han vill behålla. En killgissning, men en oro personligen när vi kommer behöva göra den största rensningen genom alla tider efter denna säsong. Är då Manner rätt tränare att ta sådana beslut tillsammans med en fjunig JA? ......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Min gissning är att om det hade funnits pengar så hade man kontrakterat någon annan än Mylläri. Det får visa sig om han är värt priset. Priset får vi nog reda på så småningom.
Kommentera