Brynäs IF

713532 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2234979

Sv: A propósito de nada
Hank81: Håller helt med. Dock spelar det mindre roll när man är oförmögna att göra mål. Har Rödin en sämre dag så förlorar detta lag. Backuppsättningen håller dessutom inte, fullständig hönsgård
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Manner har gjort vad han kan med spelarmaterialet. Det ser mycket mer strukturerat ut än förra säsongen och de flesta spelare ligger nog på toppen av sin förmåga. Trots det så staplas förlusterna upp på hög. Oroväckande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: 1-2 nya backar behövs för att stabilisera, jag ser det som vi viktigare än att jaga ersättare till Molin. Sen behövs en bättre andra keeper men det beror på hur strategin ser ut för matchningen av målvakterna, ska VV stå 45 matcher kanske Andrén duger som båsöppnare, men ska ska man fortsätta varva var tredje match så håller inte Andrén.

Sen får vi inte glömma bort att allt bättre än plats 13 är godkänt. Vi har en svag trupp och en usel ekonomi. Alla visste att det här året skulle vara ett hundår så vi behöver er vrida ner förväntningarna trots den lovande starten.
Kommentera