Brynäs IF

712817 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235302

Sv: A propósito de nada
Stenis: Ärligt talat, överreagerar du inte en aning i den här debatten?
Jag respekterar allas åsikter, hur befängda eller seriösa jag än tycker att dom är.
Så jag förstår inte varför du per automatik utgår ifrån att jag inte respekterar Kung Sjödins åsikt om att Manner redan har gett upp på det här laget och den här säsongen baserat på att denne inte såg nöjd ut i en intervju i TV efter matchen, bara för att jag tycker att den är skrattretande?
Det märkliga är att om jag hade tyckt att hans åsikt var klok och insiktsfull, då hade ingen ansett att det var lågt gjort av mig och att sätta en dålig ton.
Mao: varför är det god ton att tycka att en åsikt är bra/klok men dålig ton att tycka att en åsikt är dålig/mindre genomtänkt? Om du förstår vad jag försöker säga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: det gör jag absolut inte. Din attityd som moderator är beklaglig.

Därför att berömma ett argument betyder att du håller med om argumentet som redan lagts fram. Du behöver inte förklara mer.
I det andra fallet, då du säger att någons inlägg är skrattretande eller att skribenten har en loosermentalitet eller sitter och grinar (fast ingen ens sagt de var ledsna) så är det extremt onödigt påhopp för sakdiskusionen. Speciellt då du inte bryr dig att förklara varför du inte delar dennes åsikt, vilket borde vara det viktiga i ditt svar om man vill hålla god ton.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Jag respekterar allas åsikter, hur befängda eller seriösa jag än tycker att dom är.”

😂😂🤣
Kommentera