Brynäs IF

714043 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235339

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Håller du i hatten så håller spelarna i kallingarna. Det kommer bli tufft imorgon!

Manner har ju redan varit inne på hur viktigt det är att prestera i den svenska ligan eftersom man riskerar att åka ur. Det lät inte direkt som att han var främmande för att plocka in spelare som förstärker laget och förbättrar resultaten, även om gruppdynamiken kan bli lite rubbad i och med att nån värdelös utfyllnadsspelare hamnar på bänken. Helt rätt Manner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Det är tråkigt att varenda lagdel måste förstärkas. Det behövs en målvakt, en spelskicklig back och minst en vass offensiv spelare. Även på en begränsad marknad borde Brynäs kunna hitta nåt i och med att man behöver det mesta.

Läste förresten att Frölunda lånar in Eric Norin i 1 match. Det tycker jag är skamligt av en klubb med så stark ungdomsverksamhet.

Jag tycker att Brynäs borde sätta Berglund och Mannberg på läktaren tills de har hittat nya klubbar. Ser ingen anledning att satsa vidare på dessa icke-utvecklingsbara spelare. Ljungkrantz och Birgersson är på samma nivå som Mannberg och kan bara bli bättre. Berglunds utveckling som hockeyspelare är lite av en gåta för mig men hans spel med puck är för dåligt för dagens SHL, det påminner lite om Jörgen Sundqvist under hans sista säsonger.
Kommentera