Brynäs IF

713186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235480

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är också en ganska rejäl skillnad på att gilla/ogilla en åsikt än att kalla den skrattretande. Du får kalla det vad du vill, men kom inte och snacka om att du respekterar andras åsikter.

Att sen Peja tycker du är lämplig som moderator, ja det får vara på hans samvete
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Och VAR drar du då gränsen mellan vad som du anser vara "respekt" och "respektlöst" i det här fallet?
Om "skrattretande" är att inte visa respekt för en åsikt, vid vilket ordval där jag ska uttrycka mitt ogillande tycker du att jag uppvisar respekt?
Istf att fortsätta tjata om din personliga åsikt om vad som är respekt och inte, så kan du väl bara svara på min konkreta fråga som jag hittills inte fått nåt svar på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Jisses. Som jag har sagt till dig några gånger nu. Sluta recensera andra skribenter och börja visa att du är här för att diskutera Brynäs. Och en god förebild kan du för övrigt försöka vara även utan att vara moderator. Det gäller hockeysnack och alla andra sammanhang.

Jag står för övrigt helt bakom att det är skrattretande att Mikko Manner skulle ha gett upp efter 8 matcher. Det är en grov förolämpning mot Manners professionalitet och högst troligt inte ett seriöst uttalande av skribenten. Om du tycker att det är givande att diskutera om Manner har gett upp kan du ju fortsätta göra det, men du har lämnat sakfrågan helt.
Kommentera