Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2236283

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Supportern: Vem väljer styrelse?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Mattson:
Menar du att det är den enskilde medlemmens fel att anställda inte raggar tillräckligt med sponsorer, att den sportsliga ledningen inte värvar rätt från början, att vi har och har haft anställda som entledigats fast de fortfarande är under kontrakt och har tärt och tär på ekonomin, att inte fler personer tagit en dagens på Brynäs lunchrestaurang eller en extra burgare i periodpausen, osv?

Är det inte så att problemet faktiskt ligger väldigt lite i om vi medlemmar stoppar in en krona extra eller två. För det är inte vår skyldighet alls att åka på varje hemmamatch eller käka en dagens varje dag på Sätraåsen.
Jag kan köpa mitt cmore abonnemang och för det får Brynäs ett bidrag av mig, och jag kan käka på korvmojen på hörnet eller laga min mat själv om jag vill och det är Brynäs anställda som ska övertyga de företag som jag handlat ifrån att sponsra klubben. Jag som medlem har absolut inget ansvar i att klubben gick back i fjol eller kan hamna i ha nästa säsong.
Jag har röstat in kangas för jag trodde mer på honom än de andra kandidaterna. Jag kan ha valt fel ordf tillsammans med en majoritet av medlemmarna men där går gränsen för mitt ansvar. Och det kan jag bara rätta till på nästa årsmöte då mandatet för kangas går ut.
Kommentera