*/ ?>

Inlägg #2237452

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912:
Åberg skulle kunna gå in med Rödin och Scott med lätthet. Han är på gränsen till NHL. Och har spelat Tre Kronor så sent som ifjol med bravur. Dessutom var han riktigt bra i KHL.
Han har verkligen spetsegenskaper. Och i SHL skulle han kunna få bli en riktigt sniper och attraktion. Grymt avig, snabb och med ett bra jävla skott!
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:
Blir inget spelarköp, BIFs chans är få dagens spelare i BIF att använda kroppen. Tacklingar tillhör sporten ishockey i alla fall på herrsidan.
Alla låsningar/sargblockeringar skulle kunna lösas upp med rejäla tacklingar. Mängder av energi läggs på alla dessa sargblockeringar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Korrekt analys. Men på riktigt, tror ni er själva? Åberg, Lepistö osv..? Att ni ens orkar tro och fundera om det ens slår in.. Brynäs skulle på sin höjd orka värva en utfyllnadsspelare från HA nedre placeringar. Dessa ni spekulerar om går till 12 andra lag före oss i alla fall. Möjligen att vi orkar varar attraktivare än Oskarshamn och Linköping.
+11
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Åberg var i Gävle i somras och hängde med lite NHL-spelare. Kanske har någon annan koppling till Gävle som vi inte vet om?
+2
Kommentera