Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238302

Sv: Gameday
Huge: En klassmålvakt. Minst en klassback. Minst en vass rightare som kan skjuta i powerplay om man nu inte litar på varken Gunler eller Danielsson där. Kanske kan Wännström bli den spelaren men det skulle inte lösa några av de defensiva problemen.

VV har gjort sina bästa år i ett överlägset Kärpät. Han är ju en målvakt med stor uppsida men att briljera i ett topplag och att briljera i Brynäs är två olika saker. Precis som det är svårare för Manner att få alla att må bra efter fem raka torskar, det hände antagligen aldrig i Kärpät.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Peja: Ja det här snacket att ”nu ska vi få alla att må bra” låter konstigt i mina öron. Är laget helt enkelt dåligt så kommer förlusterna staplas på hög och då blir även humöret sämre i spelargruppen. Vad är hönan och vad är ägget? I min värld låter detta som att man försöker bota symtomen istället för att ta tag i grundproblemet i sig. Har man en rostig Toyota så är det inte mycket man kan göra. Att tro att det löser sig genom ett par nya fräscha däck och en ny backspegel är naivt.
Kommentera

Sv: Gameday
Peja: Vad finns det för klassmålvakter på marknaden nu tro? Antar att det är såna som inte får plats i NHL nu som eventuellt är tillgängliga. Någon som har något specifikt namn?
Kommentera

Sv: Gameday
Peja: varför har vi gått ifrån det strikta styrspelet kan man fundera. Vi spelar som motståndarna önskar att vi ska spela.
Kommentera