Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238344

Sv: Gameday
Peja: Ja det här snacket att ”nu ska vi få alla att må bra” låter konstigt i mina öron. Är laget helt enkelt dåligt så kommer förlusterna staplas på hög och då blir även humöret sämre i spelargruppen. Vad är hönan och vad är ägget? I min värld låter detta som att man försöker bota symtomen istället för att ta tag i grundproblemet i sig. Har man en rostig Toyota så är det inte mycket man kan göra. Att tro att det löser sig genom ett par nya fräscha däck och en ny backspegel är naivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Skrubben: Peter Andersson fick otroligt mycket skit förra säsongen, men ju fler tränare som Brynäs betar av, ju mer verkar det vara spelartruppen som inte klarar av att följa taktiska riktlinjer. De senaste matcherna är det uppenbart att Manners taktiska direktiv inte efterföljs. Om spelarna hade följt Manners direktiv hade man aldrig fått så många spelvändningar mot sig som igår.

Ta bara målet där Leksands gör mål på friläge. Sallinen har ett helt galet pucktapp, men Bergman stormade också fram i anfallet på rena Erik Karlsson-manér, och Kvists defensiva instinkter var inte tillräckligt bra.

Det var bra att Kangas nämnde juniorverksamheten i gårdagens avstämning. Just nu tillför ju inte juniorerna/förstaårsseniorerna någonting överhuvudtaget. Det är väldigt stor skillnad mot exempelvis Örebro där deras unga forwards kan få igång laget.
Kommentera

Sv: Gameday
Brynäs 5 0 0 1 4 10-26 - 16 1p

26 mål i arslet på 5 matcher med en målskillnad på -16. Bra jobbat.. Nog speglar inte alla resultat matcherna men vi släpper in billiga och enkla mål konstant. Sedan har vi svårt att förvalta våra egna chanser.
Kommentera