Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238412

Sv: Gameday
Zzz: Andersén otränad/matchotränad går defintivt inte in på 6 backar i vårt lag idag. Man måste förstå vad som krävs för att spela på den här nivån.

Sen att det finns backar i vår trupp som helt enkelt inte håller måttet - är å andra sidan en annan diskussion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
mattiask: Den fysiska statusen på Andersen har jag inte koll på. Men av det som GD skrev veckan så lät det som att han hade hållit igång under sommaren och är nu på is med Strömsbro.

Som jag skrev ser jag inte Andersen som en perfekt lösning. Men jag tror han kan bidra i det här läget med tanke på hur backbesättningen ser ut. Vi har ju för få defensivt stabila backar. Mylläri är uppe i första backpar på grund av avsaknaden till bra komplement till Genoway och hans tillkortakommanden defensivt. Björk och Hedberg behöver också en stabil defensiv spelare bredvid sig och det finns ingen förutom Bertilsson som läget är i truppen idag. Vi behöver absolut få in någon bättre spelare än Andersen också, men vi behöver inte bara en back..

Man skulle vilja nå en nivå där Genoway och Bertilsson kan spela tillsammans och tanka 25 min/match Men hur komponerar man då ihop övriga backpar som läget är just nu?
Kommentera

Sv: Gameday
mattiask:
När våra senaste kap heter Mylläri och Bergman och det inte har haft nånsomhelst positiv inverkan på försvarsspelet så blir det jävligt märkligt att diskutera Andersén som en backförstärkning.

Henning Sohlberg, är det han rallyföraren? Ratta puckmotandet verkar han inte jobba med.
Kommentera