Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238429

Sv: Gameday
Huge: " Som sagt: om du hade kunnat lite hockey så hade du förstått."

Vilket j-a ickesvar. På gränsen till spam om du frågar mig.

Återigen, vad ska jag förstå?

Sen kan man undra vem av oss som behöver lära sig mer om hockey? Den som ser att Brynäs är ett bottenlag, pga för svag speltrupp, och kommer att fortsätta vara det oavsett coach.

Eller är det den som glömmer föregående säsong/match/period/byte/situation lika snabbt som VV släpper in en enkel puck och stoppar huvudet i sanden och tror att en hög med bajs ska bli guld, säsong efter säsong.

Skrattretande kommentar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Ove Myling: "Återigen, vad ska jag förstå?"

Tja, du kan ju börja med att försöka fatta och dra slutsatsen av dina egna påståenden om att vi är ett bottenlag med ny tränare som håller på att få ordning på spelet från förra säsongen.
Du ser att vi är ett bottenlag men grinar och blir förvånad när vi emellanåt spelar som ett bottenlag och förmodligen kommer att få slåss för att undvika kvalspel.
Det är väl DET skrattretande och ologiska resonemanget du visar upp, som gör att man undrar om du verkligen förstår så mkt som du påstår att du gör...
Kommentera

Sv: Gameday
Ove Myling: Det stora målet för säsongen är att ha två lag bakom Brynäs. Det är det enda realistiska, tyvärr.

Det går. Med oerhört disciplinerade spelare som följer en fungerande game plan. Som i början av serien.

Auchinleck snuddar på en viktig sak; vilka på isen disciplinerar de som inte håller sig till spelsystemet? Och riktigt illa blir det om ledaren på isen avviker från coachens game plan. Det händer ibland. Det får inte ske.

Vi vet (de flesta) att spelartruppen är för tunn och för dålig, men med hjälp av en riktigt duktig coach som sätter en game plan som alla underkastar sig, kan det ändå gå att ta tillräckligt med poäng för att överleva. Ta OIK de senaste säsongerna. Kass trupp, men de får ut precis allt av sina spelare. Därmed klarar de sig.
Kommentera