Brynäs IF

712741 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238443

Sv: Gameday
Ove Myling: "Återigen, vad ska jag förstå?"

Tja, du kan ju börja med att försöka fatta och dra slutsatsen av dina egna påståenden om att vi är ett bottenlag med ny tränare som håller på att få ordning på spelet från förra säsongen.
Du ser att vi är ett bottenlag men grinar och blir förvånad när vi emellanåt spelar som ett bottenlag och förmodligen kommer att få slåss för att undvika kvalspel.
Det är väl DET skrattretande och ologiska resonemanget du visar upp, som gör att man undrar om du verkligen förstår så mkt som du påstår att du gör...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Huge: "Du ser att vi är ett bottenlag men grinar och blir förvånad när vi emellanåt spelar som ett bottenlag"

Nej, det var inte det jag opponerade mig mot. Det var att DU skrev att det ser "mkt bättre ut än förra säsongen".

Då frågade jag dig om det verkligen såg bättre ut än förra året med största förlusten mot leksand på 39 år och 40 insläppta mål på 10 matcher och dessutom har vi tagit färre poäng efter tio matcher iår än förra året.

Då svarade du att jag skulle förstå om jag lärde mig mer om hockey?

Så, återigen: vad är det som ser bättre ut?
Kommentera

Sv: Gameday
Huge: Vi är för en gångs skulle överens om att vi inte ska sparka tränaren. Manner ska fixa oss kvar i Shl eller följa oss ner i HA. Det som är förunderligt med dig är att du efter 10 omgångar i 3 år nu har sagt samma sak och vi har ju ALLA andra har sett vart det lutar åt. Manner har en helt annan ledarstil som får spelarna med sig även när det går dåligt, det fick inte PA och MS.
Det som inte du ser men många av oss andra är det enorma slarv, brist på kompetens och disciplin hos många av våra spelare och framförallt hos våra rutinerade. Jag blir så jädra provocerad av röding slarv vid blåa linjerna, berras stil att inte åka in i stationerna, björk som inte förstår att ta några snabba skär och att inte träffa målet( likt Kennholt) det blir hårt skott men ofarligt. Vad VV gör ibland är förunderligt? Felix Sandström gjorde en del misstag men fixade många poäng åt oss.
Det finns ingen Messi i detta lag just nu. Inga storstjärnor. På med blåstället, ödmjukheten och följ gameplan. Manner är rätt man för jobbet men in med lite nytt blod och konkurrens. Han behöver få lite mer verktyg.
Kommentera

Sv: Gameday
Huge: ”Du ser att vi är ett bottenlag men grinar och blir förvånad när vi emellanåt spelar som ett bottenlag och förmodligen kommer att få slåss för att undvika kvalspel.”

Huge, nu blir jag förvånad. Vad har hänt med dig? Det är inte ofta du erkänner att Brynäs är ett bottenlag… Jag tolkar det som du äntligen börjat titta på matcherna och inte följer resultaten via Text TV.
Ha en trevlig fredag och helg
Kommentera