Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238852

Sv: Dokusåpan Brynäs
Auchinleck: Själv tycker jag att Kenttä i takt med att budgeten höjts tappat stinget. Det han gjorde med Asplöven och IKO var imponerande. Det han gjort med Löven nu inte alls lika mycket. Trots mycket högre budget var man aldrig nära ifjol. Utan skada på Juel i BIK skulle nog inte Löven gått till finalen, och då sluppit bli förnedrade förvisso.

Löven har nu ett lag som inte ser harmoniskt ut. Man blandar extremt mellan toppmatcher och direkt magplask. Spelet imponerar inte och man har väl sämst corsi i hela allsvenskan hittills, men en sjuk utdelning.
Man har också värvat många spelare med ökänt tveksam inställning. Det är Liss. Det är Possler som MoDo inte ville ta i med tång. Det är Gropp som skickades iväg av Västervik. Lindgren (som är en topplack på den nivån), som har ett kroppsspråk och engagemang defensivt som är bedrövligt.

På papperet är Löven defintivt en utmanare till HV, men jag tror inte de når finalen. Deras spel igår i mittzon och egen zon håller inte i längden. Der går väl bra med en skotteffektivitet på 17,89%, men jag tror de får kopiöst jobbigt att hålla det hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dokusåpan Brynäs
J F K: Håller med om nästan allt du skriver om Löven, men inte att dom aldrig var nära ifjol. Visst, dom var aldrig nära i finalen mot Timrå men utan alla bortfall pga Coronan så vete fan hur det hade gått. Ja, Timrå var också drabbade men inte i närheten av så hårt som Löven blev, som det känns.
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
J F K:
Ja, han kanske gör en Nubben... kroknar med stor budget. Handlar om vilken hockey han bygger laget för också, spelets krav skiljer sig mellan div 1, HA och SHL.
Kommentera