*/ ?>

Dokusåpan Brynäs

2238911 · » Till forumet


Sv: Dokusåpan Brynäs
OveForShow: Grym inställning! Uppskattar alla som är på plats när man själv inte har möjligheten!
+6
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Nej nu har jag bara suttit här och klagat och sagt saker jag ångrar. Därför tar jag mig och åker upp till Gävle och ser skiten på plats!
Bilen rullar och hem åker vi med 3 pinnar !
Tjejen får såklart hänga på!
+19
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
SWEATT: : ”Så taggad på att få in Wikegård! Han har en så otroligt fin och bra syn på ishockey. Känns otroligt fräscht med honom. Massa nytänk som kan ta oss uppåt.”

Jag misstänker att du är ironisk men lite gammaldags Gävlaranamma kanske inte är helt fel, det är ju the old fashion way vi rönt flest framgångar.
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
J F K: Håller med om nästan allt du skriver om Löven, men inte att dom aldrig var nära ifjol. Visst, dom var aldrig nära i finalen mot Timrå men utan alla bortfall pga Coronan så vete fan hur det hade gått. Ja, Timrå var också drabbade men inte i närheten av så hårt som Löven blev, som det känns.
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Auchinleck: Zonterapi typ Manner har tränats och ger resultat idag.
+2
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Zappaholic:
Framför allt behöver de sätta upp vägtullar i mittzon.
Och väg-Bulor...
+5
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Zappaholic: Manners mannar mannar upp till kamp!
+2
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Idag måste alla krappar sämpa tillsammans!
+10
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
J F K:
Ja, han kanske gör en Nubben... kroknar med stor budget. Handlar om vilken hockey han bygger laget för också, spelets krav skiljer sig mellan div 1, HA och SHL.
+1
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Auchinleck: Själv tycker jag att Kenttä i takt med att budgeten höjts tappat stinget. Det han gjorde med Asplöven och IKO var imponerande. Det han gjort med Löven nu inte alls lika mycket. Trots mycket högre budget var man aldrig nära ifjol. Utan skada på Juel i BIK skulle nog inte Löven gått till finalen, och då sluppit bli förnedrade förvisso.

Löven har nu ett lag som inte ser harmoniskt ut. Man blandar extremt mellan toppmatcher och direkt magplask. Spelet imponerar inte och man har väl sämst corsi i hela allsvenskan hittills, men en sjuk utdelning.
Man har också värvat många spelare med ökänt tveksam inställning. Det är Liss. Det är Possler som MoDo inte ville ta i med tång. Det är Gropp som skickades iväg av Västervik. Lindgren (som är en topplack på den nivån), som har ett kroppsspråk och engagemang defensivt som är bedrövligt.

På papperet är Löven defintivt en utmanare till HV, men jag tror inte de når finalen. Deras spel igår i mittzon och egen zon håller inte i längden. Der går väl bra med en skotteffektivitet på 17,89%, men jag tror de får kopiöst jobbigt att hålla det hela säsongen.
+2
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
SWEATT:
Kenttä-lover! 🤣
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
JanT: Så taggad på att få in Wikegård! Han har en så otroligt fin och bra syn på ishockey. Känns otroligt fräscht med honom. Massa nytänk som kan ta oss uppåt.
+2
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
JanT: Kanske har Wikegård insyn då han är bra kompis med Micke Andreasson som rimligtvis känner åtminstone Andren bra.
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
JanT: Han är ju en gävlebo d.v.s. att han kommer att jobba gratis ;-)
Kommentera

Sv: Dokusåpan Brynäs
Malken: Ska vi gissa att Sohlberg är näste man till rakning när ”Anderssons gäng” skall städas ut. Wikegård har ju i övrigt bara haft positiva saker att säga om kompisen Kangas bygge. Lite surrealistiskt med tanke på hur det låtit de senaste åren..,,

Vår nye GM våren 2022 om du frågar mig….
Kommentera

Dokusåpan Brynäs
15:15 Brynäs – Luleå

Säsong 61, Avsnitt 11

Beskrivning: En av Sveriges mest populära dokusåpor

Detta har hänt:

Brynäs var Sveriges överlägset bästa hockeylag. På åttiotalet tog Färjestad över med sin så kallade ryggsäckshockey. Mörka år tog vid – med ljusglimtar här och där – men mörkret lägrar sig fortfarande över Sätraåsen. Under året utbröt ett inbördeskrig där alla slogs mot alla. Campese, Sundlöf, Peter Andersson och många fler utkämpade tuffa strider mot varandra. Ett uppror, styrt från Täby, skedde och Kangas utropades till ny ledare. Mycket började se bättre ut – men snart började frågetecknen åter hopa sig. Varför följde inte spelarna den gameplan som tränaren dragit upp? Kangas ville ta in sin kompis, den getskäggade Wikegård, i Brynäs – men han tackade nej. Kort därefter gick Wikegård till hårt angrepp mot Brynäs målvaktstränare Sohlberg som han sade måste göra ett bättre jobb. …Men hur visste Wikegård det? Hade någon i föreningen berättat? Hittade han bara på? Eller var han rent av synsk? Och getskägget? Kan Wikegård rentav vara… Följ den spännande fortsättningen!
+10
Kommentera

2238911 · »