Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238997

Sv: Gameday
Min syn på det hela: BIF får varje match spela med 3 backar som inte håller SHL klass. Mylläri, Hedberg, Nyberg. Har sett alla matcher, 3 på plats, bla den i Leksand i torsdags. Att inte alla ser hur kass Hedberg var i den matchen är en gåta för mig och jag håller absolut med om att målvakterna va inte bra, framförallt finnen.
Bergman ska inte dömas ut än och Björk är ingen ledande back men ska heller inte kastas skit på, han duger gott å väl tycker jag. Vi har fan spelat ganska bra framåt men det är inte konstigt att självförtroendet sviktar när man läcker bakåt pga undermåliga backar. Tycker att det fokuseras alldeles för mycket på Mannbergs förmåga här på forumet, hans vara eller inte vara med i BIF saknar totalt eller iaf nästan för Brynäs framgång. Fattar att det finns lika många åsikter som människor här på forumet men det här är iaf min.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Abuse: Hedberg och Björk verkar vara vattendelare. Jag tycker det är solklart att Genoway, Bertil och Hedberg är Brynäs bästa backar och i den rangordningen. Kan köpa att Björk går för Mylläri, Berglund, Nyberg och Bergman, men tycker det säger mer om dom 4 än om Björk. Kollade på Björklöven-HV igår och jag vetetusan om inte Genoway, Bertil och Hedberg är de enda Brynäsbackarna som hade gått in på 6 backar i Löven. Rahimi, Plant, Lindgren och Nörsterbö ser jag som bättre än Brynäs 4 sämsta backar och flera av dem är klart bättre än Björk.
Kommentera

Sv: Gameday
Abuse: Hockey IQ på dig...? Björk, spelar man kasst ska man kunna ta negativ kritik. Hedberg spelar bra! Ser du inte det kan du inte mycket. Vi har endast 3 Backar som är bra.

Genoway
Bertilsson
Hedberg
Spelar dessa med en annan.

Genoway ska inte spela med Björk. Hur kan finnen inte se det!? Kolla bara Fröbergs sista chans som lika gärna kunnat blivit mål och 2-1 till Luleå i slutet. Genoway pinchar och Björk tjockisen hinner inte med... typexempel på att dessa 2 inte ska spela ihop.
Sätt såhär!!!!

Genoway - Nyberg
Bertilsson - Björk
Hedberg - Bergman

Hur svårt ska det va?! Och vart fan är Ljungkrantz?????
Mannberg är sämst!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Gameday
Abuse:
Nyberg är tillsammans med Genoway & Bertilsson de enda backarna som håller SHL klass.
Kommentera

Sv: Gameday
Abuse:
Ja, två backar som uppgradering är ett måste för att komma ur det här försvarshaveriet.
Kommentera