Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2239263

Sv: Gameday
Oavsett hur många här sitter och tjuter så förstår jag att ni är som mig. Man älskar sitt lag, Brynäs. Man försöker hitta vägar, man ligger sömnlös, man känner sig helt tom och man tar det personligt eftersom man älskar Brynäs så mycket. Men en sak kan vi alla vara överens om. Manner i all ära, men givetvis håller inte namnen på tröjorna. Det ser nog alla.

Har vi TUR denna säsong och klarar kval så är det många kontrakt som bryts. Men hur mycket TUR ska denna förening ha? Jag tror personligen inte att Brynäs klarar ett till kval. Nu har vi 6 raka, det stärker inte självförtroendet, vart ska detta ta vägen? På riktigt.

Aldrig någonsin på de 4-5 senaste säsongerna har man fått andas ut. Vad ser Alcén? Är det bättre att åka ur än att spendera pengar? Hoppas han också på tur? Vi har inte 9 liv som en katt. Det är nu eller aldrig.

Något måste göras. Inget blanda bland femmor osv, vi har fått bevis på att det inte funkar. Något måste hända. Inte till jul, inte till nästa helg, NU!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
MrCarla: Vi får göra det enda vi kan, bänka oss o heja fram Frölunda. Timrå mot Djurgården spelar ju ingen större roll när vi inte vet vilka som hamnar i botten.
Kommentera

Sv: Gameday
MrCarla: TRUPPEN ÄR FÖR SVAG punkt.
”Brynäs kan bättre”???
Kommentera

Sv: Gameday
MrCarla: Ingen av oss vill att vi hamnar i HA men det är kanske just det vi behöver. Då kanske vi kan vinna llte matcher 😪
Kommentera