Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2239312

Sv: Gameday
Axle San: Fast det är svårt att ha din positiva sida med 6 raka förluster och vi fans blir pissade på. Alla vet att vi spelar i Shl. Du behöver inte spela dum. Alla kan inte vara lika lycklig/positiv som dig efter en förslut och 6 raka i arslet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
MrCarla: ”Fast det är svårt att ha din positiva sida med 6 raka förluster och vi fans blir pissade på. Alla vet att vi spelar i Shl. Du behöver inte spela dum. Alla kan inte vara lika lycklig/positiv som dig efter en förslut och 6 raka i arslet.”

Vi fans blir pissade på? Vad får dig att säga så? Tror du att Brynäs spelare och ledare försöker att vinna mindre än andra lags spelare och ledare? Om så inte är fallet så är det ju du och andra likasinnade fans som pissar på dem eller hur?
Pissar Timrås spelare på Timrås fans eller pissar LHCs spelare och ledare på LHCs fans? Eller pissar AIKs spelare på AIKs fans? Eller gäller bara kissandet just Brynäs?

Tror du att jag är tillfreds med att Brynäs är ett bottenlag och lycklig över det? Om du tror det så tror du fel men jag tycker att vi förtjänar vår plats i SHL så länge inget lag besegrat oss i ett kval och det har bevisligen inte hänt än så länge i alla fall.
En god ton tycker jag att man kan ha även när det går tungt för Brynäs på isen.
Kommentera