Brynäs IF

710551 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2239917

Sv: Gameday
Samsung: Som jag har skrivit förut, kolla på skillnaden mellan hur Brynäs och Linköping har hanterat målvaktsbiten. Lundström och Andrén hade bägge otroligt olyckliga fjolårssäsonger. LHC tog in Högberg och bröt nyligen med Lundström som flyttat till Österrike medan Brynäs kör vidare på Andrén. Brynäs handlingsförlamning och ovilja att ta obekväma beslut på spelarfronten kommer bli kostsam i längden. Tränare verkar man däremot bekväma med att sparka på löpande band.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Peja: Håller med dig om målvaktsparet. Problemet är ju att båda kommer in i denna säsong med uselt självförtroende. Tror i längden på Veini men han hade behövt en stabil back-up. I rättvisans namn så tycker jag dock att Andren gjorde en bra match igår.
Sen är det ju uppenbart vad Molin betyder för Brynäs inte minst i pp. Han kombinerar kyla och skicklighet med pucken med ett bra skott. Den ende i laget som är i närheten är Palve men Molins skott är bättre och Palve är också mer ojämn i passningsspelet. Det var ju samma visa förra året. Utan Molin (med tränarnas förtroende) förlorade vi i stort sett allt.
Om man inte har den skickligheten så återstår att sätta hårt tryck på mål vilket jag tycker varit uselt hittills. Jag skulle byta Eklind mot Sallinen. Han är inte ett tillräckligt hot i mina ögon.
Vad ska vi komplettera laget med om vi ska ta in spelare?
Vi behöver en spelare som utstrålar självförtroende och spelar med Pondus. Något som jag tycker laget saknar och faktiskt saknat länge.
En Oskar Lindblom eller Mattias Ekholm. Då menar jag som spelartyper och inte spelarna i sig förstås. Jag ser helst en sådan back då jag tycker att Rödin är nära att fylla den rollen men han förlorar sig i sig själv ibland.
Kommentera

Sv: Gameday
Peja: håller helt med dig.
Det är naivt att tro på denna trupp och målvaktspar.
Man måste bryta med Andrén och gå efter nått i riktig klass, vet inte vad marknaden har att erbjuda men nått måste göras.
Är Alcen och Grahm rätt personer att ta obekväma beslut?
Min känsla är nej.
Blir gärna bevisad att jag har fel.
Kommentera

Sv: Gameday
Peja:
Med tanke på de senaste säsongernas allt sämre tabell-läge och kvalspelet för att knappt halvår sedan är det UTESLUTET att Brynäs fans kommer att acceptera att Alcén & Grahm sitter nöjda med nuvarande trupp.
Det är sju matcher till novemberuppehållet.
Det är den tiden de har på sig.
Kommentera