Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2239991

Sv: Gameday
Huss: Ja han hade för hög lön i förhållande till prestation och våra eminenta sportchefer trodde att de fyndade i Mylläre och kanske Bergman och att de skulle ta Anderséns plats. Tyvärr är ju dessa killar inte bara billiga utan även riktigt klasslösa. En Andersén till samma summa vore förstås ett klipp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Axle San: Så du menar att laget blir konkurrenskraftigt genom att värva ytterligare en back av HA klass men om denne är billig så är det ett klipp? Låt vara att han ev. skulle vara bättre än Bergman och Mylläri. Är det inte en back som kan bidra med att få oss uppåt i tabellen vi söker?
Kommentera

Sv: Gameday
Axle San: Du ljuger för dig själv om du tror att Anderséns prislapp var enda anledningen till att han inte fick nytt kontrakt. Det var ett beslut fattat på sportsliga grunder. Andersén hade svårt att platsa förra säsongen och nu ska han konkurrera med ungefär samma spelare, som alla konstaterar är för dåliga.

Peter Anderssons spel passade Andersén illa, men grundproblemet med honom var fortfarande att han inte hängde med i SHL-tempot. Hur Andersén kommer att prestera utan en försäsong i benen vågar jag inte ens tänka på. Mitt förtroende för Alcén är väldigt begränsat, men de lilla förhoppningarna om att han ska vara en supersportchefstalang försvinner definitivt om han skriver kontrakt med Andersén.

Om Andersén skriver på har Alcén redan visat en total brist på både objektivitet och scoutingförmåga..
Kommentera

Sv: Gameday
Axle San: Att Alcén skriver 1+1 med Mylläri… Varför får vi inte tag på en sportchef värd namnet i denna förening? När man till slut tror att vi fått en vettig ordförande så visar det sig att det första han gör är att kontakta Wikegård som GM. Totalt jävla självmord ärligt talat. Jag har till slut insett att denna förening är ett hopplöst fall. Min enda slutsats är att det som krävs för att göra det omtag som behövs är att åka ur SHL. Först då finns CHANSEN att man inser vad som behöver göras. Så länge vi hänger kvar i SHL kommer denna mentalitet hänga kvar.
Kommentera