Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240010

Sv: Gameday
Axle San: Du ljuger för dig själv om du tror att Anderséns prislapp var enda anledningen till att han inte fick nytt kontrakt. Det var ett beslut fattat på sportsliga grunder. Andersén hade svårt att platsa förra säsongen och nu ska han konkurrera med ungefär samma spelare, som alla konstaterar är för dåliga.

Peter Anderssons spel passade Andersén illa, men grundproblemet med honom var fortfarande att han inte hängde med i SHL-tempot. Hur Andersén kommer att prestera utan en försäsong i benen vågar jag inte ens tänka på. Mitt förtroende för Alcén är väldigt begränsat, men de lilla förhoppningarna om att han ska vara en supersportchefstalang försvinner definitivt om han skriver kontrakt med Andersén.

Om Andersén skriver på har Alcén redan visat en total brist på både objektivitet och scoutingförmåga..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Peja: JAEG måste vara medvetna om att efter de sena budget/chansvärvningarna av Bergman och Mylläri så kommer deras nästa nyförvärv (om det blir ngt) vara kanske ett av de viktigaste för föreningens överlevnad i SHL. Att leta bland hockeypensionärer, Div 1 och HA spelare borde vara förbjudet område. Eller så har man inte insett allvaret vilket är ännu värre.
Kommentera