Brynäs IF

714342 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2241054

Sv: A propósito de nada
Stenis: Lyssnade på reprisen på mötet igår och kan berätta att Alcen inte riktigt utryckte sig så. Han sa mer att han trodde att Boqvist hade en lång NHL-karriär framför sig och att det är inte troligt. Men om han skulle vilja hem skulle Brynäs stå där med öppna armar.

Apropå reprisen, hade helt missat att Kangas i princip uteslöt en ny GM. Han hyllade JA och EG till skyarna. Han nämnde att beslutet egentligen låg med klubbdirektören men i hans monolog var det i praktiken uteslutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: ” Lyssnade på reprisen på mötet igår och kan berätta att Alcen inte riktigt utryckte sig så.”

Jag blev fan tvungen att kolla detta för jag reagerade då på detta. Och faktiskt sekunderna efter 1:46.10 säger han att han skulle tvinga honom kvar i NHL.
Ha ha ha ha. Fan va dryg jag var nu. Förlåt!
Men sen säger han även det du skrev så vi hade rätt båda två-isch. (Mest du)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Så här sa Kangas den 14/10 i samband med att 100-dagar hade gått på 100-dagarsplanen.

"Anställa en sportchef

Kangas: "Vi i styrelsen har påbörjat arbetat och haft ett förberedande arbete kring en befattning som general manager. Vi har sonderat terrängen, samlat in information och analyserat. Det vi har arbetat fram har lämnats över till klubbdirektören att arbeta vidare med. Men samtidigt vill vi framhäva att vi känner stort förtroende för våra två sportchefer och vi har sett att vi har två kompetenta sportchefer i Erika Grahm och Johan Alcén. Med deras driv, engagemang och kunskap har vi sett att här och nu är detta inte vår mest prioriterade fråga. Det är möjligt att vi tar in en person för att stärka sporten längre fram, men vi ser inte längre detta som ett akut behov.""
Kommentera