Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2241764

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Visst , men jag tänker på tidslinjen här. Tima skrev på kontraktet när han fortfarande var i Amerika (antar jag), landade i Sverige igår och skulle ha spelat match ikväll.

En grundlig hälsoundersökning med en ledtid för provsvar etc är ingenting som man gör på några timmar. Det är snarare någonting som tar några dagar. Det är helt omöjligt att genomföra med denna tidslinje, dvs att han landade igår och skulle spela match ikväll. Men det är väl ytterligare en sak som man måste 'offra' om man ska stressa spelare till spel så fort som möjligt.

Däremot har säkert Tima och alla andra NHL-spelare genomgått grundliga läkarundersökningar för att upptäcka t.ex hjärtproblem inför säsongen. Brynäs kanske inte har fått ta del av provsvaren, men man har säkert fått ta del av att han blev "Okeyad", som man brukar säga. Men den typen av undersökningar säger inte så mycket om t.ex muskelskador som elitidrottsmän kan dra på sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Men enligt Alcén och Timashov har ju detta varit på G under en lång tid... så jag köper inte det där. Tyvärr
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
En sportchef borde kunna se den nedåtgående trenden för Tima, efter tre säsonger i Torontos farmalag, så fick han chansen i TML/NHL, spelade 39 matcer för TML avslutade säsongen i Detroit med 5 matcher, sedan EN match i New York Islanders, sedan skickades han ner i AHL igen...VARFÖR
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Borde väl ändå gå att få någon form av hälsokontroll utförd i NHL? Måste man nödvändigtvis göra den själv i detta läge?

Nu är det väl dock så att skadan uppkom idag på isvärmningen, jetlagad, trött, men med dessa skyhöga förväntningar velat bevisa sig och tagit i för mycket.
Kommentera